tiistai 6. heinäkuuta 2010

Abhasia - Kaukasian Riviera, Kanaria ja Alpit

Kaukasiassa Mustameren rannalla sijaitseva Abhasia tarjoaa virkistävän matkakohteen perinteiset Monacot, Victorian putoukset ja Saharat kolunneelle.


Georgian luoteisosassa piileskelevän, Venäjän itsenäiseksi tunnustaman, mutta Georgian yhä autonomiseksi tasavallakseen mieltämän, Abhasian rannat ovat tuttu lomakohde venäläisille ja vuosien takaa, mutta suomalaisten keihäsmatkojen osuus on yhä marginaalinen.

 

Alueella yhdistävät merellisyys, vuorellisuus ja lisäksi välimerellinen ilmasto tarjoavat mitä suotuisimmat kasvuolosuhteet sitrushedelmille, pähkinöille ja tomaateille, viinirypäleistä puhumattakaan...

Sotsin olympialaisten uskotaan piristävän alueen matkailua joten ajanhermolla olevien kannattaa tutustua alueeseen ennen massoja.Turistien taskurahoilla voisi lisäksi olla mahdollista rakentaa alueelle vakaampia oloja.

Nettikameroita Abhasiassa

Kuva Ylen ja Kartta Wikipediasta

1 kommentti:

  1. Oi jee! Olenkin viime aikoina huomannut haaveilevani balkanin ja itäisimmän euroopan kiertämisestä! Pohdin ukrainaa, armeniaa ja serbiaa erityisesti...Vielä kun kiovassa asuu sukulaisia niin.... Mmmm!!!

    Hertta

    VastaaPoista