sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Ihan normaalia

Minulla on tapana hamstrata nurkkiin kaikkea mielenkiintoista. Tänään löysin siivotessani nivaskan kuukautissuojafirmojen sponsoroimia infolehtisiä Sinulle, Nuori Nainen. Katsotaanpa.

Ensimmäisenä vuorossa on Always.

 Kirjanen hieman vanhemmille tytöille.


Alwaysin kirjasessa muistutetaan moneen kertaan, ettei kannata huolestua, vaikka ei olisikaan kokenut samoja muutoksia kuin kaverit, tai jos uudet muodot pelottavat. Nämä ovat normaaleja asioita. Seksistä puhutaan yllättävän paljon. Intiimihygieniatuotteet käsitellään kattavasti, ellei kuukupin puuttumista lasketa. Tämä tuote ei kuitenkaan kuulu Alwaysin tuotevalikoimaan.

Niin ikään Alwaysin käsialaa oleva Muutos on hiusmallien ja värivalintojen perusteella jokusen vuoden Aika nauttia olosta -lehtistä vanhempi.
Teemana on nimen mukaisesti muutos. Lopussa on jälleen kattava tuote-esittely ja kätevä irti leikattava tiivistelmäsivu, jonka voi ottaa mukaan terveyssideostoksille.

Viimeisenä vuorossa on Libressen ja O.B.:n kustantama Sinä & Minä, jossa on havainnollisia piirroksia munasarjoista ja siemenjohtimista. Pojat käsitellään suppeahkosti, mutta kuukautiskipuja helpottava voimistelu on uusi elementti.

Sinulle, murrosiän kynnyksellä oleva nuori.


1 kommentti:

  1. parasta! näistä vois tehdä tieteellistä tutkimusta, vaikka gradun. ehdottomasti säilyttämisen arvoisia.

    VastaaPoista