torstai 21. tammikuuta 2010

Suomella on oma Anna Wintour ja hänen nimensä on Sami.

Vanhenemisesta puheen ollen. En ole (vielä) Glorian kohderyhmää, joka mielestäni profiloitui hyvin konservatiivisten porvarisrouvien lehdeksi. Sain siitä kauhun väristyksiä, kun jokaisesssa lehdessä oli editorial, jossa esiteltiin kauden uusinta businessmuotia - housupukuja, kauluspaitoja, bleisereitä blondin nutturapäisen mannekiinin päällä. Oikis-sosialisaatiossani meni jokin vikaan.

Kinnostuin Gloriasta vasta, kun sen uudeksi päätoimittajaksi valittiin Sami Sykkö. Näin tänään uusimman numeron, ja pienen selailun perusteella valinta on ollut erinomainen. Lehti on sanut vähintään 10 vuoden face-liftin. Se oli jopa... elegantilla tavalla raikas. Jorma Uotilan sisustusratkaisuja? Samu-Jussi Kosken valintoja klassikkovaatteiksi? Maahanmuuttajataustainen uutisankkuri? Värikkäät muotieditorialit? Paljon kulttuurisivuja. Valloittavaa. Jaana Pelkonen ja Kiira Korpi? No, on pahempaakin nähty. Täytyy tutkia lehteä uudelleen, voittaisikohan se sovinnaisaneemisen Olivian tai epätasaisen Trendin tässä kuussa...?

Kuva1 kommentti:

  1. Olisi tehnyt mieli kommentoida jotain n. 15 eri postaukseen, mutta päätin olla tiivis ja kirjoittaa tähän viimeisimpään, että mahtava blogi teillä! :)

    VastaaPoista